UKK

Usein kysyttäjä kysymyksiä


Onko mobiilisovellus pakko ladata, tai mitä jos ei omista älypuhelinta?

- Mobiilisovellusta ei ole pakko ladata. Kulkeminen hoituu edelleen myös kulkuavaimella kuten tähänkin asti! Voit siis itse valita otatko mobiilisovelluksen ja avaimettoman kulun käyttöön vai käytätkö nykyistä kulkuavainta. Voit käyttää sekä sovellusta, että kulkuavainta.

Koska mobiilisovelluksen voi ladata ja mistä?

- Mobiilisovellus on ladattavissa viimeistään 13.12. alkaen, mahdollisesti jo 12.12. aikana. Sovellus ladataan sovelluskaupasta, linkin tähän saat sähköpostitse infokirjeessä, somessa, nettisivuiltamme tai paikanpäältä! Huawein puhelimilla sovellus ei toimi.


Mikä on mobiilisovelluksen käyttäjätunnus?

- Käyttäjätunnus uudessa järjestelmässä on kaikkialla sähköpostiosoite.


Miksi mobiilisovellus kysyy sijaintiani?

- Mobiilisovellukselle täytyy antaa lupa sijaintiin, jotta oven avaus ja ryhmäliikuntunneille saapuminen onnistuvat sen kautta. Nämä toiminnot on asetettu tehtäväksi vain Kuntokeskus Kanavassa.

Onko Kanava nyt osa jotain isompaa ketjua?

- Ollaan edelleen ihan oma itsemme, toki CMS-ketju on fuusioitunut Ole.fit -ketjun kanssa ja Kanava jatkaa uudistuneessa ketjussa toistaiseksi. Uuden ketjun eduista kerromme myöhemmin.

Mitä minille tapahtuu?
- Minin toiminta sellaisenaan valitettavasti päättyy tammikuun lopussa kustannussyistä.
- Kunhan lupa-asiat selviävät, tavoitteenamme on pikimmiten puhkaista portaat kuntonurkan kohdalta alakerran tilaan ja näin laajentaa ja monipuolistaa kuntosalin puolta.
Entä solarium
- Solarium on käytössä toistaiseksi, lakivaatimusten vuoksi käyttö on mahdollista silloin kun henkilökunta on paikalla.


Mihin kuntosalin puoli laajenee?
- Tavoitteenamme on nykyisten tilojen uudelleen järjestelyillä ja alakertaan puhkaistavilla portailla saada paljon lisää tilaa salille, varsinaisesti emme siis kasva ulkopuolelle.