• PALVELUT

RYHMÄLIIKUNTAA KAIKENIKÄISILLE JA -KUNTOISILLE

Ryhmäliikuntatuntimme ovat jaoteltu neljään eri elementtiin niiden sisällön ja haastavuustason mukaan. Lisäksi meiltä löydät senioreille suunnatut omat tunnit. Virtuaalituntina meiltä löytyy Spinning.

MONIPUOLINEN KUNTOSALI

Monipuolinen kuntosali, jossa on omat tilat kuntosalilaitteille, vapaille painolle  sekä aerobiseen harjoitteluun. Meillä on myös rauhallisia tiloja venyttelyyn sekä rentoutumiseen.

KUNTOSALILAITTEET

Meillä on monipuoliset ja laadukkaat eri valmistajien kuntosalilaitteet; GPF, Hur, Precor, Hoist ja Goljat. Niillä harjoittelu on helppoa ja turvallista.

AEROBISET LAITTEET

Meillä on mm. juoksumattoja, soutulaitteita, crosstrainereita, kuntopyöriä, spinning-pyöriä, Ski Erg-hiihtolaite sekä erikoislaitteena Vibraplate.

VAPAAT PAINOT

Kyykky-, penkki-, levytanko- ja käsipainopaikkoja on useita odotusajan minimoimiseksi.

KanavaMini

Pieni noin 100m2 kuntosali, jossa on peruskuntosalivälineet. Miniin on myynnissä erikseen edullista jäsenyyttä.

Team pienryhmävalmennus

On tuloksekasta ja motivoivaa kuntosaliharjoittelua pienryhmässä.

  • TEAM XXL
  • TEAM Kaverit

Kysy lisää vastaanotosta!

Solarium

Solarium toimii vastaanotossa ladattavalla kortilla. Solariumin käyttö vain vastaanoton aukioloaikoina. Muistathan varata aikasi varauskirjasta, joka löytyy vastaanottotiskiltä. 6€ / kerta ja 10 kerran kortti 50€ (lisäksi 8€ korttipantti).

Sauna

Molemmista pukuhuoneista löytyy perinteinen sauna sähkökiukaalla. Saunat ovat vapaassa käytössä. Ohjeet kiukaan käyttöön löydät saunahuoneen seinästä. Muistathan siivota jälkesi saunomisen jälkeen.

Infrapunasauna

Naisten pukuhuoneessa oleva infrapunasauna on maksutta jäsenten käytössä. Ajanvaraus vastaanotosta.

Muilta maksu on 12€/henkilö tai 20€/koko sauna. Saunaan mahtuu 3-4 henkilöä.

runBEAT

runBEAT yhdistää vaivattomasti moottorittomat juoksumatot liikuntapeleihin. Juokse, kilpaile tai testaa kuntosi pelien avulla!

Yksilövalmennus ja ravintoneuvonta

Testaukset ja mittauspalvelut

Kehonkoostumusmittaus Tanita, hinta jäsenille 20€ ja muille 38€. Myös Fysiikkatestejä, ravinto HCA-mittausta sekä muita testejä.

Kysy lisää vastaanotosta!